Az Ön elképzelése - és a mi tudásunk

3D virtuális túrák

Tegyen közzé egy 3D bemutatót a vállalkozásáról.

Az elmúlt években a virtuális valóság (VR) rohamosan hódította meg a világot. Napjainkban az a trend figyelhető meg, hogy az embereket egyre inkább az áttekinthetőség vonzza.

Ellentétben a sima szöveggel vagy állóképekkel, videókkal, a virtuális túrák akár hosszú percekig is megtarthatják a látogatót a honlapon, miközben felfedezik a helységeket, benne érezhetik magukat a szállodai szobában, „álmodhatnak” a házban / lakásban  történő  életről, teljesen magával ragadó élményben van részük anélkül, hogy fizikailag ott lennének.

A potenciális ügyfelek a nap 24 órájában bármikor megnézhetik, és azok, akik a túrát végig járják  könnyen beleképzelik magukat az adott környezetbe.

A 3D virtuális túrák versenyelőnyt biztosítanak Önnek mert dinamikusak és interaktívak, képesek felkelteni a szállást / szolgáltatást  kereső turisták, vagy a  ház/lakás vásárlók figyelmét !

Készíttessen velünk rendkívül látványos 360 fokos panoráma fotót szállodájáról, panziójáról, lovardájáról, eladó lakásáról, ingatlanjáról, irodájáról, telephelyéről. Az érdeklődőt biztosan a képernyő elé szögezi a látvány. A néző mintha maga is ott lenne a helyszínen, miközben a panoráma fotó és virtuális túra technológia lehetőséget ad arra, hogy extra információkat (pl. különleges ajánlatok, fényképes étlap, munkatársak vagy termékek bemutatása, stb.) tud a weboldal látogatójának átadni.

A 360 fokos panoráma felvételeket egymásba lehet ágyazni, így az egyik helyszínről a másikra jutva az egész terület (lakás, park, szálloda külső és belső helyszínek, stb.) bejárható. Az ilyen panoráma képek sorozatát nevezzük virtuális túrának.

Az interaktív panoráma képeket légi felvételek készítésével is ki tudjuk egészíteni, így igazán különleges online tartalom kerülhet a weboldalára.

Vállalunk ezen felül film készítést és animáció készítést is, amelyeket szintén össze lehet kapcsolni a panoráma fotókkal