Tegyen közzé egy 3D bemutatót a vállalkozásáról

Az elmúlt években a virtuális valóság (VR) rohamosan hódította meg a világot. Napjainkban az a trend figyelhető meg, hogy az embereket egyre inkább az áttekinthetőség vonza

Amit mi ajánlunk, az a 3D-s interaktív virtuális túra.

A 360 fokos panoráma képek összefűzéséből álló 2D-s virtuális túrák megmutatják a érdeklődőknek, hogy   hogyan néz ki egy üzlet vagy ingatlan, ezzel szemben a 3D interaktív túra segítségével benne érezhetik magukat, bejárhatják a tereket. Ezt a3D élményt garantáljuk mi ügyfeleinek elegáns és látványos virtuális túráinkkal.

Ellentétben a sima szöveggel vagy állóképekkel, videókkal, a virtuális túrák akár hosszú percekig is megtarthatják a látogatót a honlapon, miközben felfedezik a helységeket, benne érezhetik magukat a szállodai szobában, „álmodhatnak” a házban / lakásban  történő  életről, teljesen magával ragadó élményben van részük anélkül, hogy fizikailag ott lennének.

A potenciális ügyfelek a nap 24 órájában bármikor megnézhetik, és azok, akik a túrát végig járják  könnyen beleképzelik magukat az adott környezetbe.

A 3D virtuális túrák versenyelőnyt biztosítanak Önnek mert dinamikusak és interaktívak, képesek felkelteni a szállást / szolgáltatást  kereső turisták, vagy a  ház/lakás vásárlók figyelmét !

 

Ingatlan ügynökségeknek

Miért töltene el órákat próbálva meggyőzni az érdeklődőket, amikor virtuális túrán keresztül rövid időn belül, szemléletesen bemutathatja az eladó ingatlant?

Az időigényes utazás, egyeztetés, járkálás helyett, egy virtuális túra állandóan nyitva áll mindenki számára.

  •  időt és költséget takarít meg, amelyek egyébként egy ingatlan megmutatásával járnak
  • segítségével  az ügyfelek megnézhetik az ingatlant laptopon, okos telefonon, táblagépen és asztali számítógépen is
  • érdeklődők világos képet kapnak a lakás / ház elrendezéséről, állapotáról

Ez a technológia kiválóan alkalmas olyan ügyfelek számára, akik drága ingatlant akarnak vásárolni, külföldről vagy másik városból.  Néhány kattintással benézhetnek minden helységbe, minden sarokba, megvizsgálhatják a részleteket.

Az interaktív 3D virtuális  túra segítségével az ingatlant a legjobb állapotában lehet bemutatni, emellett kiemelheti a legfontosabb jellemzőit, amelyek vonzóvá teszik, részletes vizuális információi rendkívül előnyösek az ügyfelek számára.

Fehér hajó utca 67 nm eladó ingatlan

Vörösmarty utca 50 nm eladó ingatlan

Szállodáknak / vendéglátó helyeknek

Gyakran a fotók nem a teljes képet mutatják és sokszor fordul elő, hogy a foglalásnál látott képek és a valóság nem egyezik. Amennyiben 3D interaktív virtuális túrát használ szállodája honlapján, megnyeri a vendégek bizalmát, hiszen körbejárhatják a szállodát a recepciótól a wellness részlegen át a szobákig, így teljes képet kapva a szálláshelyről.

Rengeteg plusz információt oszthat meg -  többek között videókat fényképeket leírásokat, éttermek esetén akár a teljes étlapot -  amelyeket a túrába beépítve egy kattintással érhet el a látogató.

Nem csak a  látványos 3D interaktív virtuális túrát készítjük el, hanem a 360 fokos panoráma képek felkerülnek  a Google térképére is, így mobil eszközről bárki bejárhatja a szállodát , éttermet vagy üzletet az utcakép alkalmazásban. Erről egy példát itt láthat

Katlan Tóni vendéglője a malomhoz

Smile Thai Masszázs Újlipótváros

SugarFreeMonkey

classix luxus design hotel

360 fokos körpanorámákból összerakott virtuális túra

Katlan Malom

http://panosk.in/5d0624992945492ed4bd026d